0500 904 110

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


Please leave this field empty.

Huoneistoremontti

HUONEISTOREMONTIT AMMATTITAIDOLLA

Harkinnassa huoneistoremontti? Asunto ja Sisustus Aikain Oy tekee ammattitaidolla ja laadukkaasti erilaiset huoneistoremontit asiakkaan toiveiden mukaan. Vankka kokemus erilaisista remonteista takaa, että jokainen yksittäinen huoneistoremontti tulee tehdyksi asiantuntevasti alusta loppuun asti sovittua suunnitelmaa ja aikataulua noudattaen. Palvelumme on yksilöllistä ja joustavaa, ja toteutamme sovitun remontin aina kohteen ominaisuuksien ja sovittujen aikataulujen edellyttämällä tavalla. Toimialueemme on Kuopio, Leppävirta, Pieksämäki, Varkaus, Jyväskylä, Mikkeli ja Joensuu.

Olipa kyseessä tapetointityöt tai kokonaisvaltainen huoneistoremontti, toteutamme jokaisen työn luottamuksella ja asiakkaalle yksilöllisesti räätälöitynä palveluna. Onnistunut huoneistoremontti on monesta näkökulmasta hyvä sijoitus; se paitsi parantaa tilan viihtyvyyttä ja lisää asumismukavuutta, myös nostaa asunnon arvoa. Pienelläkin pintaremontilla voidaan saada huomattavia muutoksia aikaan, ja laajempi kokonaisvaltainen huoneistoremontti uudistaa remontoitavan tilan täysin katosta lattiaan.

Palveluumme kuuluu kokonaisvaltaisesti kaikki huoneistoremontin osa-alueet aina suunnittelusta viimeistelyvaiheeseen, ja kaikki mahdollinen siltä väliltä. Teemme tarpeen mukaan esimerkiksi purkutyöt, pohjustus- ja tasoitustyöt, lattia-asennukset, kalusteasennukset, maalaus- ja tapetointityöt, sekä monipuolisesti erilaiset pintatyöt. Mikäli tarvetta kaikenkattavalle remontille ei ole, toteutamme myös pienemmät pintaremontit: esimerkiksi seinien maalauksen tai pelkän lattian uusimisen.

Etenemme työssämme aina yhdessä asiakkaan kanssa sovitun suunnitelman mukaisesti ja suoritamme remontin huolellisesti vaihe vaiheelta jokaisen yksityiskohdan huomioiden. Lopputuloksena on kestävällä tavalla toteutettu kokonaisuus, sekä tietenkin myös silmää miellyttävä lopputulos. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Kuopio, Varkaus, Leppävirta, Pieksämäki, Jyväskylä, Mikkeli ja Joensuu. Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin keskustellaan tarkemmin sinulle sopivan kokonaisuuden toteuttamisesta!