0500 904 110

Pyydä tarjous

Pyydä nopea ja ilmainen tarjouspyyntö!
Vastaamme yleensä 24 tunnin sisällä!


Please leave this field empty.

Keittiöremontti

KEITTIÖREMONTTI SUJUVASTI JA LAADUKKAASTI

Harkinnassa keittiöremontti? Asunto ja Sisustus Aikain Oy tekee ammattitaidolla ja laadukkaasti erilaiset keittiöremontit täysin asiakkaan toiveiden mukaan. Monipuolinen kokemus remonteista takaa, että jokainen yksittäinen keittiöremontti tulee tehdyksi asiantuntemuksella ja alusta loppuun asti sovittua aikataulua ja suunnitelmaan noudattaen. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Kuopio, Leppävirta, Pieksämäki, Varkaus, Jyväskylä, Mikkeli ja Joensuu.

Palvelumme on yksilöllistä ja joustavaa, ja toteutamme sovitun remontin aina kohteen ominaisuuksien ja sovittujen aikataulujen edellyttämällä tavalla. Laadukkaan lopputuloksen lisäksi panostamme kokonaisvaltaiseen asiakaslähtöiseen palveluun, joka tarkoittaa meille esimerkiksi sujuvaa yhteydenpitoa, luotettavuutta ja ystävällistä palveluasennetta.

Voimme toteuttaa keittiöremontin joko alusta loppuun asti Avaimet käteen -periaatteella, tai auttaa tiettyjen osa-alueiden kanssa tarpeen mukaan. Hyvin suunniteltu ja toteutettu keittiöremontti lisää tilan käytännöllisyyttä ja toimivuutta, sekä tietenkin parantaa tilan viihtyvyyttä ja nostaa koko asunnon arvoa. Räätälöimme palvelumme aina yksilöllisesti asiakkaan toiveita ja remontoitavaa tilaa parhaalla mahdollisella tavalla palvelevaksi.

Teemme keittiöremontit toimialueenamme Kuopio, Leppävirta, Pieksämäki, Varkaus, Jyväskylä, Mikkeli ja Joensuu. Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin!