ASBESTITYÖT & ASBESTIPURKU KUOPIO

Asbesti ja haitta-aine kartoitukset

Asbesti- ja haitta-ainekartoitukset

Asbestikartoituksessa selvitetään onko rakennuksessa tai sen osassa asbestipitoista materiaalia. Otamme näytteitä laboratoriotutkimuksia varten, jossa ne tutkitaan elektroonisella mikroskoopilla. Asbestikartoitus on tehtävä kun talo on valmistunut ennen vuotta 1994. Asbestikartoituksen yhteydessä on hyvä selvittää, onko rakennuksessa käytetty myös muita haitta-aineita, kuten PAH-yhdisteitä, PCB:tä tai lyijyä.

Asbestipurku

Asbestipurku on luvanvaraista työtä ja edellyttää aina koulutetun ammattilaisen. Suunnittelemme purkutyön tapauskohtaisesti. Purettava kohde eristetään muista tiloista ja tila alipaineistetaan purkutyön ajaksi, jolloin haitalliset aineet eivät vapaudu hengitysilmaan. Purkumateriaali käsitellään annettujen säädösten mukaisesti ja kohde puhdistetaan. Kokenut henkilökuntamme ja ajanmukainen kalustomme takaavat työn laadun ja toteutumisen sovitussa ajassa.

Asbestipurkutyölupa

TEOLLISUUS & ASUNNOT

Torbo Service Finland on Torbo märkäpuhalluslaitteiden edustaja Suomessa, Ruotsissa, Baltiassa ja Venäjällä. Olemme laajentamassa toimintaamme nyt myös Kiinaan.
Torbo märkäpuhallus on monipuolinen menetelmä eri pintojen puhdistuksiin ja pinnoitteiden, betoniliiman ja ruosteen poistoon. Se käyttää puhallusainetta jopa 70 % vähemmän kuin perinteiset menetelmät. Puhallusaineeksi soveltuu kaikki vettä painavampi rae. Kuten: hiekka, sooda, kalkki, lasikuula/-murska jne. Torbomix inhibiittori annostelijan avulla saadaan teräspinnoille väliaikainen ruostesuojaus. Vähäinen puhallusaineen tarve mahdollistaa pitkät puhallusajat yhdellä täytöllä. Kattopelti ei veny, ei vahingoita sinkitystä. Ylitasoituksen tarve vähenee, koska pohja säästyy. Lisäksi se laskee työ-, suojaus-, jäte- ja siivouskustannuksia huomattavasti.

Menetelmää on käytetty useissa suojelukohteissa , mm: Presidentin linna, Eduskuntatalo, Kultaranta, H:gin tuomiokirkko, Ympäristöministeriö, Maa- ja metsätalousministeriö, H:gin Kauppakorkeakoulu, Suomenlinnassa useissa kohteissa, Kansallismuseo , Kansallisteatteri, Valtioneuvoston linna, Museovirasto Sturenkatu, Sibelius akatemia ja Työtuomioistuin. Vain muutamia mainitaksemme.

Jätteenkuljetuslupa