PURKUTYÖT KUOPIO

Rakennuspurkutyöt pölyttömästi

Pölytön purku on tulevaisuutta, teemme remonttien purkutyöt remontti ja rakennusliikkeille alihankintana.
Remonttipurkutyössä monesti pölyn suojaus jää tekemättä, oikeilla järjestelyllä saadaan purku tehtyä niin ettei pöly pääse muihin tiloihin.
Näin pääsee vähemmällä loppu siivouksessa. Käytämme pölyttömissä purkutöissä Hepa-suodatinta näin myös ulospuhallettava ilma on 99,7 % puhdasta.

Timanttihionnat

Timanttihiomme pesuhuoneiden tasoitteet ja kiinnityslaastit, keittiön välitilat ja huoneistojen lattiat.

Lattioiden ja seinien purkutyö

Piikkaamme lattioita ja poistamme väliseiniä. Nämä työt katsotaan tapauskohtaisesti mitä voi ja mitä kannattaa tehdä.

Rakennus ja rakennepurku

Puramme käytöstä poistettuja omakotitaloja ja rivitaloja, teemme asbesti ja haitta-ainekartoitukset sekä purkusuunnitelmat. Mikäli rakennuksista löytyy asbestia tai haitta-aineita niin puramme ne ennen lopullista purkua. Toimitamme jätteet jätteenkierrätyslaitokselle tai mikäli materiaali on mahdollista kierrättää, esim.metalli.

Homepurkutyöt

Homevaurioituneiden rakenteiden purku ja siivous ei toistaiseksi ole luvanvaraista, kuten asbestipurku. Työ kannattaa kuitenkin teettää alaan perehtyneellä ammattilaisella. Purkutöiden aikana mikrobeja ja homeitiöitä vapautuu ilmaan ja pitoisuudet voivat kohota vaarallisen korkeiksi. Homepurkutöissä menetelmät ovat pääsääntöisesti samoja kuin asbestitöissä. Haitallisten aineiden leviäminen muihin tiloihin estetään. Purkumateriaali käsitellään huolellisesti ja kuljetetaan pois kohteesta. Purkutyön jälkeen kohde desinfioidaan, mikä takaa puhtaan lopputuloksen.