KOSTEUSVAURIOTYÖT

Kosteusmittaukset ja kartoituspalvelu

Vesivahingon sattuessa kannattaa toimia nopeasti.

Vain siten voit estää kosteuden etenemisen muihin rakenteisiin. Asiantuntijamme selvittää pikimmiten ongelman syyt ja laajuuden. Kartoituksen pohjalta teemme korjausehdotuksen ja kustannusarvion. Korjaamme vahingoittuneet osat ajanmukaisin menetelin. Halutessasi päivitämme pinnat ja sisustuksen uuteen uskoon.

◊ Kosteusmittaus- ja kartoituspalvelu
◊ Kuivauspalvelu
◊ Homevahinkopurku

Home tai kosteusvaurio?

Älä jää miettimään jos huoneistossa on tunkkainen haju tai rakenteissa näkyy epämääräisiä tummentumia, käänny sertifioidun kosteusmittaajan puoleen. Kosteusmittaus on ainoa luotettava tapa selvittää ongelmien syyt ja miettiä mahdollisia jatkotoimenpiteitä. Muista kosteusmittaus myös silloin, jos olet ostamassa tai myymässä kiinteistöä.

◊ Kosteusvauriokartoitukset
◊ Kosteusmittaukset
◊ Betoninpäällystettävyysmittaukset
◊ Kosteuskartoituksetasuntokaupan yhteydessä

Kuivatus ja Purkutyöt

Meiltä saat tuloksen 1 vrk rakenteiden mittauksessa. Selvitämme ripeästi kosteusongelman sijainnin ja suoritamme kuivauksen yksilöllisesti kohteesta riippuen. Mikäli kuivauksen arvioidaan kestävän yli kaksi viikkoa, suosittelemme rakenteiden purkua.Uudet pinnat viimeistelevät laadukkaan kokonaisuuden.

◊ Kosteuskartoitus
◊ Vesivahingonkuivaus
◊ Irtovedenpoisto
◊ Materiaalienpoisto
◊ Purkutyöt
◊ Rakennusaikainenkosteudenhallinta

Kuivaustuotteet:

Adsorptiokuivain ctr 150
Adsorptiokuivain ctr 300
Levykuivaimet

Homekartoitukset

Homekartoituksessa tarkistamme kohteen mahdollisten home- ja kosteusvaurioiden selvittämiseksi. Tarvittaessa teemme korjaussuunnitelman ongelman poistamiseksi.

Laitteet

MÄRKÄHIEKKAPUHALLUS